DAF представя специална лимитирана серия за 90 годишнината на марката

НачалоНовини → DAF представя специална лимитирана серия за 90 годишнината на марката
DAF представя специална лимитирана серия за 90 годишнината на марката

DAF Trucks представя лимитирана серия на новия XF по случай 90-годишнината от основаването на холандската компания.

Ограничената серия камиони ще отбележат кръглата годишнина на марката, основана през 1928 г. от Хуберт ван Дорн. Изданието включва пакет с премиум опции, ексклузивен интериор и стилни екстериорни елементи. За да се подчертае изключителността на този специален камион, той е с водещата в класа кабина Super Space Cab и най-мощния двигател на PACCAR – MX-13 с 540 к.с. (390 кВт).

Лимитираната серия ще бъде от само 250 камиона. Той се предлага като влекач с колесна формула 4х2 за европейските пазари и 6х2 за Великобритания и Ирландия. Всяко превозно средство разполага с уникален номер, който се вижда както в декоративното покритие в кабината, така и в специално осветеното лого на DAF, което може да се види при отваряне на вратата.

Уникалното ограничено издание на Международния камион на 2018 година се предлага в три атрактивни метални цвята черен, син и червен. Цветните ивици в синьо или червено на решетката подчертават ексклузивността на изданието XF 90th Anniversary Edition. Ръчно изработената версия на известното историческо лого на DAF се показва гордо в предната част на камиона, както и отстрани и отзад на кабината.

Нашата група Новини Продукти Услуги Сервизна мрежа Актуално Контакти Общи условия