DAF резервни части

НачалоУслуги → DAF резервни части
DAF резервни части

Оригинални резервни части DAF

Безопасност, надеждност и оптимална възвращаемост Всеки камион DAF, напуснал роизводствената линия, вече е изминал дълъг път на разработване и изпитване.

Това гарантира, че всички наши камиони отговарят на най-високите стандарти за безопасност, надеждност, експлоатационни качества, оперативни разходи и опазване на околната среда.

Ние поставяме същите високи изисквания и към нашите Оригинални резервни части DAF. Това осигурява възможност за извличане на максимална възвръщаемост на направените инвестициите в камиона и бизнеса.

Предимства на Оригиналните резервни части DAF:

DAF предлага отлична гаранция за всички Оригинални резервни части DAF. Ако частите са монтирани от дилър на DAF, вие имате гаранция не само за Оригиналните резервни части DAF, но и за цената на монтажа. С други думи купувате не само Оригинални резервни части DAF, но и придружаващото обслужване.

Тъй като частите са специално проектирани за вашето превозно средство, те функционират заедно по безупречен начин и водят до оптимална работа на вашия камион.

  • Частите са изцяло предназначени за вашия камион DAF
  • Максимален живот и експлоатационни качества
  • Надеждност
  • Пълна гаранция от DAF
  • Минимални оперативни разходи

DAF разполага с обширна мрежа от квалифицирани дилъри, намиращи се в цяла Европа. Това гарантира, че винаги можете да посетите близък дилър на DAF за всички ваши нужди от резервни части. Благодарение на модерната система за управление на складовата наличност дилърът на DAF почти винаги разполага с правилната част.
Можете да разпознаете Оригиналните резервни части DAF по тяхната опаковка.

Когато камионът се нуждае от поддръжка или ремонт, препоръчваме ви да изберете доказаното качество. Изберете Оригинални резервни части DAF. Употребата на неоригинални части може да окаже отрицателно въздействие върху разхода на гориво на вашето превозно средство. В крайна сметка това води до по-ниска печалба за вашата фирма.

Нашата група Новини Продукти Услуги Сервизна мрежа Актуално Контакти Общи условия